Ми вам передзвонимо

Від мережі ресторанів самообслуговування CityBUFFET

Що таке шокова заморозка?

Шокова заморозка: Залишає готові страви у незмінному стані. Зберігає корисні мікроелементи. Дозволяє завантажити морозилку на цілий тиждень. 

Як відбувається заморозка? 

Глубока шокова заморозка займе близько 2-3 годин. Вона має декілька стадій:

-       з +20 до 0 – це підготовчий етап, при якому продукція підготовлюється до заморожування, поступово охолоджуючись;

-       від 0 до -5 градусів проходить проміжний етап, при якому відбувається несуттєве коливання температури, на цій стадії відбувається важливий процес, при якому кристалізується рідина, що знаходиться  в тканинах;

-       з -5 до -18 градусів відбувається завершальний етап, при якому продукт заморожується повністю.

Швидка заморозка повністю запобігає збільшенню рідини, при цьому швидко і якісно заморожує продукцію. Адже при швидкому заморожуванні не застосовується жодна хімічна чи біологічно-активна речовина.

І найголовніше, це те, що методи шокової заморозки роблять можливим збереження всіх корисних мікроелементів і майже 90% вітамінів, що містяться в продукті. Тому, їжа, що піддавалася шоковій заморозці, є надзвичайно корисною та смачною.

Варто зазначити, що при застосуванні шокової заморозки активність та ріст бактерій припиняється, що дозволяє нам говорити про якість та чистоту продуктів. 
Дана  технологія дозволяє оперувати терміном натуральність продукції.